Grønlandsk Dansk Engelsk

I Permagreen

I Permagreen sætter vi pris på bredde og alsidighed. Fundamentet i vores virksomhed er erfarne, stabile og veluddannede medarbejdere. Derudover har vi fokus på at uddanne håndværkere i alle vores afdelinger. Vi søger at være en attraktiv arbejdsplads, der vægter både erfaring og nytænkning.

Nogle af grundværdierne i vores personalepolitik er tillid, ansvar og respekt. Det er vigtigt for os, at hver enkelt medarbejder tager ansvar for deltagelse i teamet og for kvaliteten i det arbejde vi laver, og hermed udviser respekt overfor kunder, rådgivere og egne kolleger.

Hvis du er jobsøgende fra Danmark, kan der i kraft af vores faglige bredde og geografiske spredning, være mulighed for at deltage i de mange spændende og meget forskellige projekttyper, vi udfører. Du får også mulighed for at opleve Grønlands forskellighed fra Sisimiut i nord til Qaqortoq i syd.

 

Ansættelse
Permagreen Grønland A/S er medlem af Grønlands Arbejdsgiverforening, og er du ansat som håndværker i Permagreen, er du ansat i henhold til reglerne i 'Overenskomst mellem Grønlands Arbejdsgiverforening (GA) og Sulinermik Inuutissarsiuteqartut Kattuffiat (SIK) for Bygningshåndværkere'. Dette er selvom du ikke er medlem af fagforeningen. Overenskomsten beskriver de krav, Permagreen som minimum er forpligtet til at overholde samt de krav, der er til dig, som ansat. Gældende overenskomst kan du finde på www.sik.gl.

Bliver du ansat som funktionær, bliver du ansat på individuel kontrakt. Dog tager vi udgangspunkt i den danske funktionærlov, hvor den grønlandske lovgivning ikke gælder. Grønland har bl.a. egen ferielov og lov om ret til barsel og disse er gældende for ansættelser i Permagreen Grønland A/S.

Udover de formelle regler for ansættelsen, søger vi at ansætte loyale medarbejdere. Vores vision beskriver, vores bærende værdier, og de danner grundlaget for vores måde at drive forretning på.