NYHEDER

Læs mere om nyheder i Permagreen, læs nedenfor.

Permagreen støtter UNLEASH
Denne uge (20.-27. august 2022) samles 200 unge mennesker fra de arktiske og nordiske lande til Unleash’s første innovationslaboratorium i Nuuk, Grønland. Formålet er at udvikle innovative løsninger til verdensmålene Sundhed & Trivsel (3), Uddannelse (4) samt Klima (13), Hav (14) & Land (15).
UNLEASH er en non-profit organisation der har til formål at arbejde med bæredygtighed (SDGs) gennem unge talentfulde mennesker i samfundsledelse, problemløsning og lancering af sociale og miljømæssige løsninger.
Permagreen er stolte af at kunne støtte de gode kræfter og ser frem til at følge ugens program.
Permagreen står for opførsel det nye Steno Diabetes Center – Inuunerissaavik i Nuuk
Byggeriet påbegyndes denne sommer og forventes at stå færdigt i 2024.
Midlerne til opførelsen af centeret er doneret af Novo Nordisk Fonden og projektforslaget til det 2500 m2 store byggeri er udarbejdet i samarbejde med Friis & Moltke arkitekter og Rambøll.
Vi er stolte af at være med til at bygge behandlings- og videnscenter for hele landet til gavn for alle patienter med diabetes, forhøjet blodtryk og kronisk obstruktiv lungesygdom.
Permagreen indgår strategisk partnerskab med Vectrus Services A/S

Permagreen Grønland A/S og Vectrus Services A/S er stolte over at kunne præsentere et nyt strategisk partnerskab i form af det fælles selskab, Inuksuk A/S. Inuksuk skal først og fremmest varetage nuværende og fremtidige behov for fortsat udvikling af Grønland samt uddanne og styrke den lokale arbejdskraft.  

Vectrus Services A/S, et grønlandsk firma med hovedkontor i Nuuk, udfører opgaver for Thule Defense Area i Pituffik og har en lang historik inden for operationelle opgaver og drift af Thulebasen.

Igennem Inuksuk kan Permagreen Grønland og Vectrus Services i fællesskab bidrage med omfattende ekspertise i form af projektledelse i forbindelse med uddannelse af lærlinge inden for byggeri, drift og vedligehold, samt i udførelsen af integrerede logistik- og forsyningsopgaver, og selskabet afleverede i februar sit tilbud til United States Department of the Air Force på den fremtidige drift af Thulebasen.

Læs hele pressemeddelelsen her

Ejerskifte i Permagreen Grønland A/S er nu godkendt

Det skal hermed meddeles at aftalen mellem Per Aarsleff Holding A/S og Preben Kold Larsen, nu er godkendt af konkurrencemyndighederne.

Per Aarsleff A/S overtager 70 % af aktierne i Permagreen Grønland A/S.
Den resterende ejerandel på 30 % bliver ligeligt fordelt mellem Administrerende direktør Jeppe B. Steffensen og produktionsdirektør Jesper J. Petersen.
”Den nye konstellation får ingen indvirkning på den daglige drift eller ledelse og Permagreen vil fortsat være et kendt navn samt lokal forankret i Grønland. Vi ser det kommende samarbejde som en styrkelse af den udvikling vi startede for et år siden. ” udtaler administrerende direktør og medejer Jeppe B. Steffensen.

Overtagelsen sker som led i det generationsskifte der har været undervejs længe.

Købet var betinget af de grønlandske konkurrencemyndigheders godkendelse.

I dag, den 1. november 2021, har vi modtaget denne godkendelse fra de grønlandske konkurrencemyndigheder.

Opkøbet finder formelt sted den 17. november 2021.

Aarsleff-koncernen har igennem flere år udført enkeltstående byggeri- og anlægsprojekter i Grønland blandt andet i samarbejde med Permagreen og også med deltagelse af Aarsleffs islandske selskab Ístak hf.

For yderligere information henvises til Jeppe B. Steffensen på tlf. +299 54 77 99 eller Jesper J. Petersen på tlf. +299 49 44 09

Så er vi klar til DHL 2017

LÆS MERE OM OS I FORSKELLIGE MEDIER

Læs mere om artiklerne nedenfor.

Skærp kompetencerne på Grønland

Permagreen har i forbindelse med den Grønlandske jobmesse i Danmark i år, en artikel med i Politikkens kvartalsblad ”Karrierer”.

Se den fine artikel her

Bladet kommer bredt ud og bliver udleveret  i byerne Aalborg, Århus, Odense og København, hvor messen kommer til at foregå, se mere om messen her: https://www.facebook.com/DenGronlandskeJobmesse/

Reformønsker i byggeriet

Permagreen har en artikel i erhvervsmagasinet ”Grønlands Erhvervsliv” der udgives af Grønlands Erhverv.

Se artiklen her: http://www.e-pages.dk/villabyerne/1164/scripts/?module=print&pages=10

Se desuden hele magasinet her:http://www.e-pages.dk/villabyerne/1164/